ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Με όραμα και τεχνογνωσία προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις δροσίζοντας και θερμαίνοντας το σπίτι σας με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Δ. ΤΟΛΗΣ ecoenergy δραστηριοποιείται στον τομέα της οικιακής και επαγγελματικής ψύξης _Θέρμανσης από το 1995. Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο ψύξης _Θέρμανσης , παρέχει τις πιο αξιόπιστες και εξειδικευμένες λύσεις σε τεχνικό επίπεδο και τις βέλτιστες λύσεις σε οικονομικό επίπεδο. Προσφέρει υλικά με άμεση παράδοση και συνεχή τεχνική υποστήριξη από άρτια εκπαιδευμένους Μηχανολόγους μηχανικούς.

 

Η Δ.ΤΟΛΗΣ EcoEnergy Προσφέρει Συστήματα Ψύξης  Θέρμανσης Για Κάθε Απαίτηση.

Είτε Σχεδιάζετε Ένα Νέο Κτίριο Είτε Δίνετε Σε Ένα Παλιό Μια Ενεργειακή Αναβάθμιση Και Ψάχνετε Για Αποδοτική Ψύξη  Θέρμανσης.

Αντλίες Θερμότητας Αέρα-Νερού Υψηλών Θερμοκρασιών

Αντικαταστήστε εύκολα το παλιό σας σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού με την ενεργειακά αποδοτική μας αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma.

Ζητήστε προσφορά

Αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές)

Οι αντλίες θερμότητας εδαφικής πηγής (γεωθερμικές) της Daikin εξάγουν θερμότητα από το έδαφος για να παρέχουν με αποδοτικό τρόπο θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

 
Ζητήστε προσφορά

Αντλίες Θερμότητας Ζεστού Νερού Χρήσης

Επιλέξτε το πιο ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ζεστού νερού στην αγορά με τις αντλίες μας θερμότητας ζεστού νερού χρήσης.

Ζητήστε προσφορά

Αντλίες Θερμότητας Αέρα-Αέρα

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα της Daikin χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας από τον εξωτερικό αέρα για αποδοτική θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας.

Ζητήστε προσφορά

Καθαρισμός αέρα

Από μικρά συστήματα ανάκτησης θερμότητας έως μονάδες διαχείρισης αέρα μεγάλης κλίμακας, η Daikin προσφέρει μια ποικιλία λύσεων εξαερισμού που εξασφαλίζουν καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Ζητήστε προσφορά

Συστήματα Ελέγχου

Από το κεντρικό online έλεγχο του κλιματισμού σας στο σπίτι, έως συστήματα διαχείρισης κτιρίων πολλαπλών ζωνών, με τη Daikin έχετε τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Ζητήστε προσφορά

Αντλία θερμότητας αέρα-νερού

Οι μονάδες Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούν τεχνολογία αντλίας θερμότητας αέρα-νερού για να θερμάνουν, να δροσίσουν και να παράγουν ζεστό νερό με εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

Ζητήστε προσφορά

Υβριδική αντλία θερμότητας

Συνδυάστε αποδοτικά ανανεώσιμες και παραδοσιακές μορφές ενέργειας με υβριδική αντλία θερμότητας Daikin Altherma για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.

Ζητήστε προσφορά

Sky Air

Το σύστημα Sky Air της Daikin είναι μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού, που παρέχει θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και καθαρισμό αέρα για κτίρια μεσαίου ή μικρού μεγέθους.

Ζητήστε προσφορά

VRV

Τα συστήματα VRV της Daikin παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού για οποιοδήποτε κτίριο, μεγάλο ή μικρό. Ένα αυθεντικό, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό προϊόν της Daikin.

Ζητήστε προσφορά