Αντλίες θερμότητας

DSCN3906

Αντλίες θερμότητας

Η οικονομικότερη λύση προς αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου σε υφιστάμενες κατοικίες και κτίρια ή για εγκατάσταση σε νέες οικοδομές είναι οι αντλίες θερμότητας.Η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί δωρεάν ενέργεια από τον αέρα για να αποδώσει θερμότητα και είναι η ιδανική λύση για οικιακή θέρμανση. Τα συστήματα θέρμανσης που προτείνει η εταιρία ΤΟΛΗΣ eco energy λειτουργούν με αντλία θερμότητας και παρέχουν ιδανική θέρμανση. Το κόστος της ενέργειας αυξάνεται συνεχώς και το μέλλον της οικονομίας είναι αβέβαιο. Οι αντλίες θερμότητας της εταιρίας ΤΟΛΗΣ eco energy μειώνουν τη δαπάνη ενέργειας και τις εκπομπές CO2. Έτσι, ωφελούν εσάς αλλά και το περιβάλλον.

Οι αντλίες θερμότητας της ΤΟΛΗΣ eco energy μπορούν να θερμάνουν το σπίτι σας αλλά μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση για οικιακή θέρμανση και ζεστό νερό. Το σύστημα αντλίας θερμότητας μπορεί να συνδεθεί με ηλιακούς συλλέκτες, για ακόμα υψηλότερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

Απολαύστε ιδανικό κλίμα μέσα στο σπίτι σας με τα συστήματα της ΤΟΛΗΣ eco energy, που θερμαίνουν αλλά επίσης δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει ιδανική θερμοκρασία κάθε εποχή. Οι εσωτερικές μονάδες της ΤΟΛΗΣ eco energy μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από θέρμανση και ψύξη. Μπορούν επίσης να παρέχουν έλεγχο της υγρασίας και εξαερισμό με καθαρό αέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες inverter και αντλίας θερμότητας στις οποίες βασίζονται τα προϊόντα μας παρέχουν άριστη εποχιακή αποδοτικότητα όλο το χρόνο.

Τα ευέλικτα συστήματα θέρμανσης της ΤΟΛΗΣ eco energy καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες, είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε το χτίζετε τώρα. Ανεξάρτητα από την ηλικία του κτιρίου, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού της ΤΟΛΗΣ eco energy θα διαρκέσουν πολλά χρόνια και θα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας:

Εξοικονόμηση ενέργειας: Ο εξαιρετικά μεγάλος βαθμός απόδοσης της Αντλίας Θερμότητας , συνεπάγεται εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων έως και 60% σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Προστασία περιβάλλοντος: Εκτός από την εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους με την απόκτηση μίας Αντλίας Θερμότητας, ουσιαστικά αποφασίζετε για μία καθαρότερη μορφή ενέργειας με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο περιβάλλον μας. Για παράδειγμα μια μονοκατοικία 150m2 για τη θέρμανσή της με πετρέλαιο επιβαρύνει το περιβάλλον σε ετήσια βάση με 6200 Kg CO2. Η ίδια μονοκατοικία για θέρμανση με φυσικό αέριο προκαλεί εκπομπή 3820 Kg CO2. Η θέρμανση του χώρου αυτού με Αντλία Θερμότητας και με βάση το γερμανικό μείγμα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος μολύνει το περιβάλλον με μόνο 770 Kg CO2.. Η τοπική δε επιβάρυνση του είναι μηδενική.

Εγκατάσταση – Χώρος Μηχανοστασίου: Χωρίς να προϋποθέτει λεβητοστάσια, καμινάδες εξαερισμούς χώρων και δεξαμενές καυσίμων οι Αντλίες Θερμότητας μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε εξωτερικό χώρο , όπως μπαλκόνια – κήπος – ακάλυπτος κτλ.

Μέγιστη Ασφάλεια: Οι Αντλίες Θερμότητας ανήκουν στα ασφαλέστερα συστήματα θέρμανσης & ψύξης. Δεν εκπέμπουν ρύπους τοπικά, δεν εμφανίζουν φλόγα ή άλλες καύσεις αφού δεν χρησιμοποιούν πετρέλαιο ή αέριο αλλά καθαρή ενέργεια από το περιβάλλον.