Φωτοβολταϊκά Συστήματα

359_2

Η Περιβαλλοντική Στρατηγική της εταιρίας ευθυγραμμίζεται με τους στόχους της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2020 οι οποίοι αφορούν στο 20% Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, 20% εξοικονόμηση ενέργειας, 20% μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και εστιάζει στις θεσμικές παρεμβάσεις για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Μια από τις σημαντικότερες εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αποτελούν τα φωτοβολταϊκά συστήματα. Ο ήλιος αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας ιδίως στην Ελλάδα και καθιστά τα φωτοβολταϊκά συστήματα στην πιο αξιόπιστη επένδυση.

Η εταιρία μας ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων και είναι σε θέση να εγγυηθεί τη βέλτιστη ποιότητα και υψηλές αποδόσεις.

Ενημερωθείτε σχετικά με το Net Metering

Με πολλά έργα πανελλαδικά και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς διαθέτουμε την εμπειρία για να εγγυηθούμε τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας.
Η συνεργασία της εταιρίας με τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς προσφέρει τη χρήση εξειδικευμένου, εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμού και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.
Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία η οποία, σε συνδυασμό με την ποιότητα του εξοπλισμού μας, εγγυάται τη διαχρονικότητα της απόδοσης του φωτοβολταϊκού σας συστήματος πιστοποιημένη με ISO 9001.
Στηρίζουμε διαχρονικά τη συνεργασία με τους πελάτες μας βασιζόμενοι σε σχέσεις εμπιστοσύνης με επαγγελματισμό και συνέπεια.
Αντιλαμβανόμαστε τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη και αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά έχοντας ως σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας.
Από τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει την μέγιστη απόδοση και το βέλτιστο αποτέλεσμα της σχέσης απόδοσης – τιμής του φωτοβολταϊκού συστήματος.
Με την εγκατάσταση της δικής σας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, εκτός από τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζετε, συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.